Jobba hos oss

Spontanansökan?

Nedan presenteras våra lediga tjänster.  

Har vi ingen aktuell ansökan? Vi expanderar och är alltid intresserade av fler lärare, välkommen att skicka din spontanansökan till info@lidingotrafikskola.se 

Trafiklärare

Vi söker en godkänd trafiklärare för personbil. Du kommer att utbilda dina elever genom praktisk och teoretisk utbildning. Vi ser att du som söker är pedagogiskt, målinriktad, positiv, tålmodig, självständig och flexibel.  


Du tar ansvar för dina elever och brinner för ditt yrke. Givetvis är du utbildad trafiklärare för behörighet B som uppfyller Transportstyrelsens krav. En stor merit är om du även är behörig lärare för A och BE. Vi för väntar oss att du med engagemang och intresse planerar och individanpassar utbildningen utifrån elevens behov.


Tillsammans kommer vi att ta fram ett arbetsschema som passar båda parter.             

Ansökan tillsammans med CV och personligt brev skickas per mail till info@lidingotrafikskola.se.

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar, varmt välkommen med din ansökan!  

Receptionist 

Arbetsuppgifterna som receptionist hos oss på Lidingö Trafikskola är varierade men består först och främst av att besvara kundens frågor kring körkortsutbildning, kassahantering, bokning/avbokning/planering via telefonsamtal, drop-in kunder samt mail. Du ansvarar för att lokalen är snygg och fräsch samt förbereder inför kurser.

Du som söker bör vara en utåtriktad person med lite skinn på näsan som tycker om att vara företagets ansikte utåt. Som person krävs det att du är en noggrann och lyhörd, flexibel och lösningsorienterad. Du är ansvarsfull och självgående, givetvis sätter du kunden i fokus. Vi ser att du är en glad och framåt person med ett gott öga för detaljer! Du formulerar dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.


Arbetstiderna är förlagda till kontorens öppettider, måndag-torsdag  09.00-18.00, fredag 09:00-12:00

Ansökan tillsammans med CV och personligt brev skickas per mail till info@lidingotrafikskola.se

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar, varmt välkommen med din ansökan!